Bulgaria Formation 2013
Bulgaria Logo

Bulgaria Football Formation

Creation DateSeptember 3, 2013

Lineup (4-3-2-1)

Лъчезар Тончев · Петър Карамфилов · Стоян Милков · Ивелин Стоянов · Даниел Йорданов · Костадин Казаков · Наско - копанарина · Александър Бурлаков · Атанас Великов · Иван Георгиев · Кристиян Пенев

*Вратар*
Лъчезар

*Защита*
Ивелин - ляв бек
Стоян - централен защитник
Петър - централен защитник
Даниел - десен защитник
Цецо - централен защитник (резерва)
Велин - десен бек (резерва)
Павел - централен защитник (резерва)

*Халфова линия*
Иван - атакуващо ляво крило
Атанас Великов - атакуващо дясно крило
Атанас - вътрешен халф
Коцето - вътрешен халф
Александър - вътрешен халф

*Нападение*
Кристиян - централен нападател


КАК ЩЕ ЗАЩИТАВАМЕ


!!!. Когато топката е при противника, защитниците се прибира прибира на границата на наказателното поле, а бековете застават близо до техните крила на около 3 метра и не ги изпускат от поглед!!!

!!!Крилата трябва да се връщат задължително при тяхно нападение и да поемат работата на бековете, а самите бекове трябва да влизат в наказателното поле и да станат като централни защитници!!!

!!!Вътрешните халфове трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се връщат назад при тяхно владеене на топката и трябва да пазят централните нападатели, а централните защитници трябва да са на 3-4 метра разтояние от техните нападатели. Аз ще се занимавам с техните халфове!!!

!!!Кристиян трябва да е пред техните защитници и да ВНИМАВА да не в засада!!!


КАК ДА НАПАДАМЕ
!!!Когато владеем топката защитниците и бековете трябва да са си на мястото си пред наказателното поле и да внимават при отнемане на топката да не ни направят контра-атака!!!

!!!Аз ще се опитвам да поемам топката и да я подавам към Кристиян или към крилата. Атанас е много бърз и може да ходи близо до наказателното им поле, а Коцето нека стои на центъра!!!
!!! Крилата трябва да нахлуват по техните флангове и да търсят пас към някой от полузащитата, която е пред наказателното им поле или нападателя, който да е в наказателното им поле, или да я центрират вътре!!!

!!! Когато центрирате топка или изпълнявате корнер или фал, гледайте топката да е към дузпата. Така вратаря им няма да я хване!!!


Не искам да съм банален, но по този начин ще успеем да направим нещо :)

ПОЗДРАВИ